Ζώδια σήμερα 08/12: Εκρηκτική ατμόσφαιρα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 08/12: Εκρηκτική ατμόσφαιρα

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου

Σήμερα, ο Άρης στον Σκορπιόθα κάνει τετράγωνο με τον Δία στον Υδροχόο, οπότε όλα να τα περιμένουμε. Η ατμόσφαιρα θα είναι εκρηκτική, μιας και κανείς από τους δύο δεν έχει υποχωρητική διάθεση, οπότε μπορεί να συμβούν γεγονότα και καταστάσεις, που θα μας φέρουν στα όριά μας ή θα πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Εντάσεις και ομηρικοί καβγάδες, που θα ξεσπάσουν, από μια μικρή σπίθα, ίσως οδηγήσουν στην οριστική ρήξη συνεργασιών ή σχέσεων. Επιπλέον, μην αποκλείουμε παρακινδυνευμένες ενέργειες, υπερβολικά ανοίγματα και ρίσκα που το πιο πιθανό είναι να οδηγήσουν σε μεγάλη χασούρα κι έκθεση, ακόμα και ατυχήματα ή εμπρησμούς.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Υδροχόοι, Λέοντες και Σκορπιοί, η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη στο σπίτι ή τη δουλειά σας και μπορεί να τιναχτούν όλα στον αέρα με μια κίνησή σας! Αν δεν θέλετε να υπάρξει άσχημη κατάληξη, κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας, προσπαθήστε να επιδείξετε ψυχραιμία και λογική και μην ανοίγετε άλλα μέτωπα!

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, πάρτε τις απαραίτητες προφυλάξεις, αντισταθείτε στις έντονες επιθυμίες σας και κυρίως μην εκτίθεστε σε επικίνδυνες για την τσέπη ή την καρδιά σας καταστάσεις γιατί οδεύετε προς παταγώδη αποτυχία.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved