Ζώδια σήμερα 07/12: Βάλε ένα ερωτηματικό

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 07/12: Βάλε ένα ερωτηματικό

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 7 Δεκεμβρίου

Ο Ερμής στον Τοξότη σήμερα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, οπότε καλό θα ήταν να είμαστεαρκετά επιφυλακτικοί και δύσπιστοι, καθώς κάθε είδους απάτη, πλάνη, εξαπάτηση, δικαιολογία και ψέμα μπορεί να μας μπλέξει άσχημα. Στο μενού περιλαμβάνονται μπερδέματα σε συνεννοήσεις και συμφωνίες, αναβολές, λάθη, αλλά και απώλειες εγγράφων ή αντικειμένων, που είτε θα χάσουμε ή θα ξεχάσουμε. Η ιδανική περίπτωση θα ήταν να αποφύγουμε κάθε επικοινωνία ή μετακίνηση, έτσι ώστε να μειώσουμε τις πιθανότητες να πέσουμε «θύματα» της συγκεκριμένης όψης!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, δικαιολογίες, ψέματα και εξαπατήσεις θα σας κάνουν να τα χάσετε, αν, βέβαια, το πάρετε έγκαιρα είδηση και δεν ανακαλύψετε κατόπιν εορτής ότι πιαστήκατε... Κότσοι. Στην καλύτερη, θα αναρωτηθείτε ποιος δουλεύει ποιον.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, να είστε υποψιασμένοι για τους πάντες και τα πάντα. Να αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες, όπως επίσης και άτομα που σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια!

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved