Ζώδια Σήμερα 06/12: Χρησιμοποίησε τα μέσα που διαθέτεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 06/12: Χρησιμοποίησε τα μέσα που διαθέτεις

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου

Με τον Άρη στον Σκορπιό να κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μας δίνεται μια θαυμάσια ευκαιρία να αποκαλύψουμε κρυφά παιχνίδια, να πάρουμε οριστικές αποφάσεις ή να κάνουμε μεθοδικές και στοχευμένες κινήσεις. Πολλά πράγματα θα έρθουν στην επιφάνεια ή θα τα ανακαλύψουμε μόνοι μας, μετά από έρευνα, που θα μας βοηθήσουν αρκετά. Από την άλλη, έντονη θα είναι και η σεξουαλικότητα, που μπορεί να φέρει μια συγκλονιστική εμπειρία. Η μέρα έχει δυνατότητες και προοπτικές, αρκεί να ποντάρουμε στο ένστικτό μας και να ενεργήσουμε προσεκτικά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Αιγόκεροι, χρησιμοποιήστε τα μέσα που διαθέτετε, για να καταφέρετε μια προσωπική σας επιδίωξη και μη διστάζετε, αφού είναι γνωστό ότι ο σκοπός τα αγιάζει. Τώρα το τι αγιάζει τον σκοπό είναι άλλο ζήτημα!

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, Ζυγοί και Καρκίνοι η ανακάλυψη κρυφών εχθρών ή ανταγωνιστών ή η αποκάλυψη μυστικών που αφορούν σε ένα μέλος της οικογένειας ή του/ης συντρόφου θα σας αναστατώσουν, όμως φροντίστε να τα διαχειριστείτε με εξυπνάδα ή και πονηριά. Κυρίως, μη χάνετε την υπομονή σας!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, έχετε στη διάθεσή σας πληροφορίες και στοιχεία για να εκμεταλλευτείτε κατάλληλα και να βγείτε κερδισμένοι.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved