Ζώδια Σήμερα 05/12: Μην ξανοίγεσαι!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 05/12: Μην ξανοίγεσαι!

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 5 Δεκεμβρίου

Μέχρι το μεσημέρι, η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη, οπότε το πρώτο μισό της μέρας θα είμαστε ενεργητικοί, ενθουσιώδεις, ασυγκράτητοι και αισιόδοξοι. Η ανεμελιά, η καλή διάθεση και το ότι θα σταματήσουν να μας απασχολούν μίζερα ή ανούσια θέματα της καθημερινότητας, έστω και προσωρινά θα μας κάνουν να νιώσουμε και πιο όμορφα και να χαρούμε το μέρα μας.

Μετά, το κλίμα θα γίνει πιο μουντό, καθώς η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω, αναγκάζοντάς μας να γίνουμε μαζευτούμε και να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα, να αντιληφθούμε ότι δεν μπορούμε να απαλλαγούμε από ευθύνες και υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει, κυρίως αν εξαρτώνται κι άλλοι από μας και θα πληρώσουν το όποιο τίμημα της επιπολαιότητάς μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες και Αιγόκεροι, θα βγάλετε τα καλύτερα στοιχεία του εαυτού σας, θα ανέβετε στην κεντρική σκηνή και με τον δικό σας τρόπο θα τραβήξετε την προσοχή πάνω σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι Ιχθύες, Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, μην κοιτάτε τι κάνουν οι άλλοι κι αν το κάνουν σωστά. Εσείς φροντίστε να είστε εντάξει και απέναντι σε αυτούς που σας ενδιαφέρουν και στον εαυτό σας, ώστε να μη μπορεί κανείς να σας προσάψει κάτι.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, χαλαρώστε, απολαύστε το Σάββατό σας και μη σκάτε για το «αύριο». Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved