Ζώδια Σήμερα 04/12: Νέα Σελήνη & Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη – Λίγο ρέγουλα δε βλάπτει

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 04/12: Νέα Σελήνη & Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη – Λίγο ρέγουλα δε βλάπτει

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 4 Δεκεμβρίου

Σήμερα έχουμε την τελευταία Ηλιακή έκλειψη του 2021, που γίνεται ταυτόχρονα με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, η οποία μας καλεί να κλείσουμε οριστικά πίσω μας την πόρτα του παρελθόντος και να ξεκινήσουμε έναν καινούργιο κύκλο ανακαλύψεων και εμπειριών, διαφορετικά και πιο ενδιαφέροντα πράγματα, να εφαρμόσουμε τις ιδέες μας, όσο μεγαλόπνοες κι αν είναι, κυρίως όμως να μην περιοριστούμε πουθενά. Να αφήσουμε μυαλό και καρδιά ελεύθερα να περιπλανηθούν και να επιλέξουν το δικό τους μονοπάτι. Ωστόσο, λίγο ρέγουλα δε βλάπτει, γιατί κάθε παρόρμηση, ενθουσιασμός ή επιπολαιότητα ενδέχεται να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκουμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, το να αλλάξετε τακτική και συνήθειες, όπως επίσης και καταστάσεις στη δουλειά ή το σπίτι σας είναι επιβεβλημένο, προκειμένου να κάνετε ένα βήμα μπροστά. Προσέξτε πολύ πώς θα κινηθείτε γιατί κάθε αστοχία σας θα έχει αντίκτυπο για τους επόμενους έξι μήνες!

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, είτε ερωτικά είτε οικονομικά, θα έχετε τις ευκαιρίες σας να επεκταθείτε περισσότερο και να αλλάξετε τα δεδομένα. Τώρα είναι η ώρα της «μεγάλης απόδρασης» απ’ ό,τι σας περιορίζει!

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved