Ζώδια Σήμερα 03/12: Έντονη διάθεση για δράση

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 03/12: Έντονη διάθεση για δράση

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου

Η Σελήνη και ο Άρης συναντιούνται σήμερα στον Σκορπιό και αυτή η συνεύρεση μας ξεσηκώνει και μας προκαλεί έντονη διάθεση για δράση, ανυπομονησία και ελάχιστη ανεκτικότητα. Η αποφασιστικότητα και η ισχυρή μας θέληση, σε συνδυασμό με μια μεγάλη επιμονή μπορεί να μας φέρει μπροστά σε μια επιτυχία, αλλά και να μας χαντακώσει, καθώς δεν υπάρχει καμία πρόθεση για συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Από την άλλη, ό,τι νιώθουμε δεν μπορούμε να το κρατήσουμε μέσα μας, θετικό ή αρνητικό και το «σερβίρουμε» με χαρακτηριστική άνεση, οπότε λογικό είναι να δημιουργηθούν δυσαρέσκειες και εντάσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, είστε σέξι, ακαταμάχητοι, αλλά και λίγο τσεκουράτοι! Ό,τι σκοπό έχετε, θα τον καταφέρετε, απλά προσέξτε γιατί η απολυτότητα και η ισχυρογνωμοσύνη σας μπορεί να σας κάνει αντιπαθείς.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, τα όρια της υπομονής σας και της ανοχής σας είναι μικρά, η διάθεσή σας για υποχωρήσεις είναι ανύπαρκτη, οπότε λογικό είναι να δημιουργηθούν εστίες έντασης στη σχέση, στο σπίτι ή τη δουλειά σας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, οι επιθυμίες σας είναι έντονες, συγκρατήστε όμως λίγο τις ορμές σας, οικονομικές και σεξουαλικές και μην εκτίθεστε χωρίς να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα!

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved