Ζώδια Σήμερα 01/12: Πρωτομηνιά με κέφι και αισιοδοξία

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 01/12: Πρωτομηνιά με κέφι και αισιοδοξία

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου

Με το δεξί μπαίνει ο Δεκέμβριος, καθώς με τη Σελήνη να παραμένει στον Ζυγό, η διατήρηση του αρμονικού κλίματος σε όλες τις σχέσεις μας θα είναι εφικτή και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, αφού το τρίγωνό της με τον Δία στον Υδροχόο θα φτιάξει τη διάθεση όλων και θαξεκινήσουμε τη μέρα μας με κέφι και αισιοδοξία. Ίσως μάλιστα κάνουμε και καινούργιες γνωριμίες ή μας παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες. Από την άλλη, η όρεξη να κάνουμε παρεμβάσεις στο στιλ, την εμφάνισή μας ή στον χώρο μας θα είναι μεγάλη, οπότε δεν αποκλείεται μια έρευνα αγοράς ή να συμβουλευτούμε περιοδικά ή ιστότοπους μόδας και ομορφιάς ή διακόσμησης. Ας μην ξεχνάμε ότι μπήκαμε ήδη στον μήνα των Χριστουγέννων...

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τραβήξετε το ενδιαφέρον των άλλων πάνω σας με το απαράμιλλο στιλ και τη γοητεία σας. Σε προσωπικό επίπεδο αναμένονται μεγάλες επιτυχίες και μοναδικές στιγμές χαράς.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, πρωτομηνιά είναι, νερώστε λίγο το κρασί σας και γίνετε πιο διπλωματικοί, ώστε να διατηρηθεί το καλό κλίμα στο σπίτι ή τη δουλειά. Μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης είναι απαραίτητη για να μάθετε και τις προθέσεις ή τις διαθέσεις των άλλων.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, τόσο στα προσωπικά, όσο και στη δουλειά ή τα οικονομικά σας, αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις! Προσοχή μόνο στα έξοδα... παραστάσεως γιατί μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved