Ζώδια σήμερα 30/11: Με αφοσίωση, συνέπεια και πίστη

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 30/11: Με αφοσίωση, συνέπεια και πίστη

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 30 Νοεμβρίου

Με τρεις όψεις μας αποχαιρετά ο Νοέμβριος. Αφ’ ενός έχουμε το εξάγωνο του Ερμήκαι αργότερα του Ήλιου στον Τοξότη με τον Κρόνο στον Υδροχόοπου μας κρατούν προσγειωμένους, συγκεντρωμένους στις δουλειές και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας. Από την άλλη, είμαστε συνειδητοί, ρεαλιστές, αλλά και αποφασιστικοί, αφήνοντας απέξω κάθε συναίσθημα που θα μπορούσε να αλλοιώσει την κρίση μας. Είναι η ιδανική μέρα για να κυνηγήσουμε τους στόχους μας, να οργανώσουμε την καθημερινότητά μας, να βάλουμε προτεραιότητες, να λύσουμε πρακτικά προβλήματα και να πάρουμε συγκεκριμένες αποφάσεις.

Αφ’ ετέρου έχουμε το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που βγάζει στην επιφάνεια τον πιο ευγενικό, ρομαντικό και εκλεπτυσμένο εαυτό μας. Η πίστη στη δύναμη της αγάπης, το ενδιαφέρον και η συμπάθεια είναι κυρίαρχα στοιχεία. Γινόμαστε πιο καλόπιστοι, ευφάνταστοι, πρόθυμοι να προσφέρουμε και ονειροπόλοι. Μπορεί να πετάμε στα σύννεφα αλλά νιώθουμε υπέροχα κι αυτό έχει σημασία!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες και Υδροχόοι, βάζετε το μυαλό σας να δουλέψει και βρίσκετε λύσεις, διεξόδους και τρόπους για να ισχυροποιήσετε τη θέση σας και να μεγαλώσετε το εισόδημά σας!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί,αλλιώς σκεφτόσασταν να περάσετε τη μέρα, αλλά κάτι επιπλοκές, κάτι η πολύ δουλειά θα καταλήξετε να γκρινιάζετε και να δυσανασχετείτε για το πόσο μίζερη έχει γίνει η ζωή σας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, προηγούνται οι υποχρεώσεις από τις επιθυμίες σας, οπότε οφείλετε να καλύψτε τις πρώτες και μετά… ό,τι περισσέψει…

Αιγόκεροι και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, παρασύρεστε σε ένα μαγικό κόσμο, ονειρεύεστε ακόμα και με τα μάτια ανοιχτά, πρέπει να πιστέψετε τα θαύματα, για να βιώσετε ένα.

Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες του γ’ δεκαημέρου, βλέπετε ό,τι θέλετε ή σας βολεύει, όμως αν δεν είστε αντικειμενικοί, σύντομα θα τραγουδήσετε το «φαντασία μου πλανεύτρα...».

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved