Ζώδια Σήμερα 29/11: Κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 29/11: Κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 29 Νοεμβρίου

Σήμερα, έχουμε το τρίγωνο του Άρη στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που μας παρέχει τη δυνατότητα να κινηθούμε πλαγίως ή κρυφά, να πλασάρουμε μόνο τα στοιχεία που μας βολεύουν, προκειμένου να επιτύχουμε το σκοπό μας, να ρίξουμε στάχτη στα μάτια ή να θολώσουμε τα νερά, για να μη γίνουμε αντιληπτοί από «αντιπάλους» ή «ανταγωνιστές» μας, να παγιδεύσουμε, να «ψαρέψουμε» στοιχεία, αλλά και να ξεσκεπάσουμε ψεύτες και απατεώνες. Από την άλλη, η διαίσθησή μας, η οποία θα είναι έντονη, θα μας καθοδηγήσει σωστά, ενώ θα ενεργοποιηθούμε για να κάνουμε ένα όραμα ή μια φαντασίωσή μας πραγματικότητα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Ιχθύες, η μέρα σας ευνοεί για να κινηθείτε μυστικά, να πλασάρετε όποιο πρόσωπο θεωρείτε ότι είναι το κατάλληλο για την περίσταση, αλλά και για να παγιδέψετε, προκειμένου να αποκαλύψετε ψέματα και απάτες.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, αφήνεστε να κάνετε σχέδια και όνειρα, όμως μην αφήνετε τη φαντασία σας να ξεφύγει γιατί σύντομα θα επανέλθετε στην πραγματικότητα. Παρανοήσεις στη δουλειά, την οικογένεια ή το σπίτι σας θα προκαλέσουν εντάσεις.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved