Ζώδια Σήμερα 27/11: Θα μείνουν όλα μισά

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 27/11: Θα μείνουν όλα μισά

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 27 Νοεμβρίου

Με τη Σελήνη στην Παρθένο να κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Τοξότη, θα μας δημιουργηθεί ένα συναισθηματικό μπλοκάρισμα, αλλά και αδυναμία να εκφράσουμε ό,τι νιώθουμε. Το οργανωτικό πνεύμα, η προνοητικότητα, η μετρημένη συμπεριφορά και η προσοχή στη λεπτομέρεια από τη μια, ο ενθουσιασμός, η χαλαρότητα και η «όσα πάνε κι όσα ‘ρθούνε» στάση, από την άλλη, έρχονται σε αντιπαράθεση μέσα μας και ίσως γίνουν αιτία να προκληθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Πιθανό είναι να πούμε και πράγματα που δε θέλαμε ή να αφήσουμε στη μέση κάτι που ξεκινήσαμε είτε γιατί δε μας βγαίνει είτε γιατί χάσαμε την όρεξή μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Τοξότες, Δίδυμοι και Ιχθύες, ό,τι να ‘ναι θα είναι η μέρα σας, αφού άλλα θα ξεκινήσετε να κάνετε, με άλλα τελικά θα ασχοληθείτε ή θα καταπιαστείτε με διάφορα και στο τέλος θα μείνουν όλα στη μέση. Το παν είναι, εξ αιτίας όλων αυτών, να μην τσακωθείτε με το ταίρι, τον συνεργάτη ή ένα άνθρωπο της οικογένειας ή της δουλειά σας.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, μια είστε σίγουροι για το πώς σκοπεύετε να πορευτείτε στα οικονομικά ή τα ερωτικά σας και μια που ξαφνικά θα αρχίσετε να αμφιβάλλετε, οπότε δεν αποκλείεται να μην κάνετε απολύτως τίποτα.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved