Ζώδια Σήμερα 26/11: Μύρισε έρωτας

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 26/11: Μύρισε έρωτας

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 26 Νοεμβρίου

Το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Άρη στον Σκορπιό δίνει ένα άκρως ερωτικό τόνο στη μέρα, αλλά και ευκαιρίες για ζευγαρώματα και καρδιοχτύπια. Τα βέλη του φτερωτού θεού μπορεί να μας πετύχουν παντού, αρκεί να κυκλοφορήσουμε και η δημιουργία ενός καυτού ειδυλλίου είναι πολύ πιθανή! Από την άλλη, αν είμαστε ελεύθεροι, θα μπούμε με... ζεστασιά στο παιχνίδι από ένα φλερτ, μια έντονη διεκδίκηση, μια πρόκληση και ίσως ενδώσουμε στον πειρασμό, ενώ αν είμαστε ήδη σε σχέση, θα βγάλουμε αρκετό πάθος και ίσως ξαναθυμηθούμε τους λόγους για τους οποίους είμαστε μαζί με το ταίρι μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Αιγόκεροι, η έλξη σας είναι ακαταμάχητη, τα πάθη που προκαλείτε πολλά κι αρκεί ένα βλέμμα ή μια κίνησή σας για να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Κι αν δεν έχετε, μάλλον σήμερα θα το αποκτήσετε.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι , Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με ζήλεια, κόντρες και ανταγωνισμούς αλλά όπως θα εμφανιστούν έτσι θα εξαφανιστούν, αρκεί να μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες βγείτε μπροστά, δείξτε τα αισθήματά σας, διεκδικήστε το πρόσωπο που θέλετε γιατί καλύτερη ευκαιρία από αυτή δε θα ξαναβρείτε. Το πιο πιθανό είναι να υπάρξει θερμή ανταπόκριση από την πλευρά του.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved