Ζώδια Σήμερα 25/11: Στρες και έλλειψη ψυχραιμίας

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 25/11: Στρες και έλλειψη ψυχραιμίας

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 25 Νοεμβρίου

Με την Σελήνη στον Λέοντα να κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο το σίγουρο είναι ότι άνετοι και χαλαροί δε θα είμαστε. Αντίθετα, θα αγχωθούμε για τις δουλειές, ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν έχουμε διευθετήσει και θα νιώθουμε το χρόνο να μας πιέζει αφόρητα. Το ζητούμενο είναι, βέβαια, να εστιάσουμε σε αυτά που πρέπει να γίνουν, να οργανωθούμε, να βάλουμε προτεραιότητες.

Αργότερα όμως το πράγμα θα στραβώσει τελείως, λόγω του τετραγώνου της με τον Ουρανό στον Ταύρο, καθώς θα βγει έλλειψη ψυχραιμίας, προκλητικότητα, αντιφατικότητα και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, που θα μας φέρουν στο «αμήν» και οι αντιδράσεις μας δε θα είναι οι καλύτερες, μέχρι να καταλήξουμε με κάποιους ανθρώπους

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, καλύτερα να καταπιαστείτε με μια δουλειά είτε στο σπίτι είτε στα επαγγελματικά και να την κάνετε καλά, παρά να ανοίξετε άλλες, από το άγχος ότι δε θα προλάβετε γιατί τελικά δε θα ολοκληρώσετε καμία. Πάντως, αν έχετε κάτι προγραμματισμένο, να ξέρετε ότι δε θα γίνει.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, οι συναισθηματικές σας εναλλαγές θα είναι αρκετές κι ο αυτοέλεγχος κάποια στιγμή θα πάει περίπατο, οπότε είναι πιθανά ξεσπάσματα και σπατάλη χρημάτων, για να βγάλετε το άχτι σας.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved