Ζώδια σήμερα 23/11: Έλεγξε το συναισθηματισμό σου

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 23/11: Έλεγξε το συναισθηματισμό σου

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 23 Νοεμβρίου

Η Σελήνη, που από χθες έχει περάσει στον Καρκίνο, σήμερα, θα είναι πολυάσχολη, καθώς στο διάβα της θα συναντήσει αρκετούς πλανήτες. Αρχικά, θα κάνει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δημιουργώντας μας έντονα αισθήματα βαρεμάρας και προκαλώντας μας να ξεφύγουμε λίγο από τα συνηθισμένα και να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο. Μετά, σειρά έχει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, που θα φέρει τα παλιά στο προσκήνιο και μαζί με αυτά συναισθήματα που δεν έχουν ξεπεραστεί και θα χρειαστεί να εκφράσουμε τι μας πείραξε στα πολύ δικά μας πρόσωπα. Ο επόμενος είναι ο Άρης στο Σκορπιό, με τον οποίο θα κάνει τρίγωνο κι όποια υπόθεση είχε μείνει άλυτη, θα διευθετηθεί και τέλος ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς, που και με αυτόν θα κάνει τρίγωνο, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να κλείσουμε τη μέρα μας ήρεμοι και ξένοιαστοι.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, είναι ευκαιρία να μιλήσετε για ό,τι σας ενόχλησε ή θέλατε να βγάλετε από μέσα σας, που έχουν να κάνουν με το σπίτι, τις σχέσεις ή τη δουλειά σας. Φροντίστε μόνο να ελέγξετε το συναισθηματισμό σας για να μην φορτίσετε το κλίμα και τελικά δημιουργηθούν ενοχλήσεις.

Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι, συναισθηματικά και υλικά αισθάνεστε ότι θα μπορούσατε να είχατε κάτι περισσότερο γιατί σας αξίζει, όμως το να βγάζετε μιζέρια για ό,τι έχετε δεν είναι και το πιο ωραίο.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved