Ζώδια Σήμερα 21/11: Βρες το και πάρ’ το!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 21/11: Βρες το και πάρ’ το!

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 21 Νοεμβρίου

Με τον Ερμή στον Σκορπιό να κάνει εξάγωνο σήμερα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα γίνουμε πιο καχύποπτοι και δύσπιστοι. Έχουμε την αίσθηση ότι κάτι πάει στραβά και πρέπει να βρούμε την αλήθεια που κρύβεται πίσω από ανθρώπους και καταστάσεις, γι' αυτό θα αρχίσουμε το ψάξιμο. Κι όντως μπορεί να ανακαλύψουμε πολλά ή μάθουμε για διάφορα που γίνονται στο παρασκήνιο. Επιπλέον, μυστικά, εξομολογήσεις, αλλά και στοιχεία ή πληροφορίες που θα μας αποκαλυφθούν, θα είναι πολύτιμα και ίσως, αν τα αξιοποιήσουμε την κατάλληλη στιγμή, να βρεθούμε σε πλεονεκτική θέση. Επίσης, υπονοούμενα, καυστικά σχόλια και black humor είναι από τα... διασκεδαστικά στοιχεία της μέρας!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Αιγόκεροι, ερευνήστε σε βάθος, διασταυρώστε και αξιολογήστε σωστά όσα μάθετε γιατί μπορεί να γίνουν ο άσσος στο μανίκι σας. Πάντως, αν έχετε κάποιο στόχο στην προσωπική σας ζωή, οι μέθοδοι που θα εφαρμόσετε τώρα θα φέρουν αποτέλεσμα.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, αυτά που θα μάθετε ότι γίνονται πίσω από την πλάτη σας θα σας αναστατώσουν. Πριν κάνετε το τελικό ξεκαθάρισμα και ξεσκαρτάρισμα, σιγουρευτείτε ότι οι πληροφορίες σας είναι σωστές και δεν αποσκοπούν στο να σπείρουν τη διχόνοια.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved