Ζώδια Σήμερα 20/11: Μην τάζεις πράγματα που δε μπορείς να κάνεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 20/11: Μην τάζεις πράγματα που δε μπορείς να κάνεις

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 20 Νοεμβρίου

Η μέρα ξεκινά αρκετά... επικοινωνιακά, καθώς ο Ερμής στο Σκορπιό κάνει τετράγωνο με τον Δία στον Υδροχόο και δε θα μας αφήσουν στιγμή ήρεμους. Τηλέφωνα θα χτυπούν, μηνύματα, ειδήσεις, προτάσεις και πληροφορίες θα καταφτάνουν συνεχώς, οι μετακινήσεις και συναντήσεις θα αυξηθούν, με αποτέλεσμα το κεφάλι μας θα γίνει καζάνι! Με ευκολία θα δίνονται οι υποσχέσεις, θα γίνονται δηλώσεις ή θα παρουσιάζονται ευκαιρίες, αλλά απ’ όσα λέγονται ελάχιστα θα πραγματοποιηθούν. Τουλάχιστον θα υπάρχει κίνηση, χιούμορ και καλή διάθεση, οπότε, ας διασκεδάσουμε με τα αστεία και τις πλάκες κι ας μην πάρουμε τίποτα στα σοβαρά, ούτε να το δέσουμε κόμπο, αφού σύντομα θα ξεχαστεί.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι να είστε συγκρατημένοι στις δηλώσεις και τις υποσχέσεις γιατί εσείς θα τις ξεχάσετε, άλλοι όχι και θα φροντίσουν να σας τις υπενθυμίσουν μία προς μία!

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι όλα... παραφουσκωμένα θα σας παρουσιάζονται και μπορεί να σας δημιουργηθούν υψηλές προσδοκίες. Γι’ αυτό έχετε και μια βελόνα μαζί σας για να σκάσετε εσείς το μπαλόνι, πριν σκάσει στα μούτρα σας.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved