Ζώδια Σήμερα 19/11: Πανσέληνος – έκλειψη στον Ταύρο: Αποκαλύψεις και γρήγορες εξελίξεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 19/11: Πανσέληνος – έκλειψη στον Ταύρο: Αποκαλύψεις και γρήγορες εξελίξεις

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 19 Νοεμβρίου

Σήμερα γίνεται η Πανσέληνος του μήνα και ταυτόχρονα Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο, η οποία θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις, καθώς ταυτόχρονα έχουμε και το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο. Το να καταφέρουμε να συγκρατηθούμε και να μη βγάλουμε τα βαθύτερα συναισθήματά μας στην επιφάνεια θα είναι άθλος, καθώς, η υπερβολή και οι ανασφάλειες που θα δημιουργηθούν θα είναι μεγάλες. Εννοείται ότι το πείσμα, η απολυτότητα και η ισχυρογνωμοσύνη θα περισσεύουν, προκειμένου να ικανοποιήσουμε τα θέλω μας, οπότε λογικό είναι να υπάρξουν εντάσεις. Από την άλλη, αναμένονται ανακατατάξεις και αλλαγές, οπότε όλα τα παραπάνω παραπέμπουν στο ότι κάποια πράγματα είναι μονόδρομος και δεν υπάρχει περιθώριο καθυστέρησης ή αναβολής δράσης.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, αν δε βγάλετε κτητικότητα και απολυτότητα και δείτε τι πρέπει να γίνει, ώστε να βελτιώσετε τη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι σας, τότε θα ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ερωτικά και οικονομικά, καλείστε να κάνετε την έκπληξη, προκειμένου να μη βρεθείτε ζημιωμένοι. Δύσκολο θα είναι, μόνο αν χρειαστεί να εγκαταλείψετε κάτι ή κάποιο πρόσωπο που σας είχε γίνει συνήθεια και προσπαθήσετε να αντισταθείτε. Πάντως ευκαιρίες ανάκαμψης και στους δυο τομείς θα σας παρουσιαστούν.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved