Ζώδια Σήμερα 17/11: Κεραυνός εν αιθρία

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 17/11: Κεραυνός εν αιθρία

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 17 Νοεμβρίου

Σήμερα, ο Άρης στο Σκορπιό αντιπαρατίθεται με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας απρόσμενες εξελίξεις, ξαφνικές και απότομες αλλαγές, αιφνιδιασμούς και δυσάρεστες εκπλήξεις. Όλα μπορούν να ανατραπούν μέσα σε μια στιγμή, ό,τι δεν φανταζόμασταν μπορεί να γίνει σήμερα κι ό,τι φοβόμασταν ενδέχεται να το πάθουμε. Από την άλλη, πιθανή είναι και μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, απρόσμενες και αναίτιες επιθετικές τάσεις, που θα μας αφήσουν άναυδους και ίσως κάνουμε αρκετό καιρό να συνέλθουμε. Το μόνο θετικό είναι ότι μπορεί να απελευθερωθούμε οριστικά από δεσμά, σχέσεις απωθημένα και εξαρτήσεις, κάνοντας μια μεγάλη στροφή. Ας είμαστε, λοιπόν, ψυχολογικά προετοιμασμένοι, με γρήγορα αντανακλαστικά και άμεσες αντιδράσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, καλό θα ήταν να είστε εσείς αυτοί που κάνουν τις εκπλήξεις, να αιφνιδιάσετε και να ανατρέψετε καταστάσεις, στο σπίτι ή τη δουλειάς σας, αλλιώς θα γίνετε τα «θύματα» και με αρκετά δυσάρεστο τρόπο.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, ερωτικά και οικονομικά ό,τι αποκλείσετε, μπορεί να σας έρθει και να σας διαψεύσει πανηγυρικά και ό,τι θέλετε, να το χάσετε. Να είστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο!

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved