Ζώδια Σήμερα 14/11: Η ανοχή σιγά-σιγά εξαντλείται

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 14/11: Η ανοχή σιγά-σιγά εξαντλείται

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 14 Νοεμβρίου

Η Σελήνη στους Ιχθύς θα προσπαθήσει να διατηρήσει ήρεμο το κλίμα και χαμηλούς τους τόνους, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι. Σε αυτό θα βοηθήσει πολύ και ο Ποσειδώνας με τον οποίο θα συναντηθεί, στρέφοντας την προσοχή μας σε καλλιτεχνικά θέματα, ακόμα και στο να απενεργοποιήσουμε σταθερά, κινητά και laptop και να το ρίξουμε στη μουσική, στα βιβλία, τις ταινίες ή... τον ύπνο. Το σίγουρο είναι ότι για να χαλαρώσουμε, θα πρέπει να απωθήσουμε δυσάρεστες σκέψεις και συναισθήματα.

Αργά το απόγευμα θα περάσει στον Κριό, γεμίζοντάς μας αυτοπεποίθηση, όρεξη για δράση, μαχητικό πνεύμα αλλά και πάρα πολύ ενέργεια, κάτι που μπορεί να μας κάνει ανυπόμονους, βιαστικούς και με μηδενική ανοχή, προκαλώντας εντάσεις στο περιβάλλον μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες και Κριοί, λίγο θα καταφέρετε να μείνετε ήρεμοι. Μπορεί να νιώσετε ότι αδικείστε, ότι σας κοροϊδεύουν ή ότι προσπαθούν να σας καλοπιάσουν, δεν είναι ανάγκη όμως να το εκφράσετε ανοιχτά. Μετριάστε τον αυθορμητισμό σας για να αποφύγετε και τις εντάσεις.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι η ανοχή σας φαίνεται να εξαντλείται κι η υπομονή σας φτάνει στα όριά της καθώς έρχεστε αντιμέτωποι με πρόσωπα και πράγματα που δε σας αρέσουν. Το κακό είναι ότι δε βρίσκετε μέσα σας καμία δικαιολογία, οπότε το ξέσπασμά σας είναι σχεδόν βέβαιο.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved