Ζώδια Σήμερα 13/11: Να είσαι σε ετοιμότητα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 13/11: Να είσαι σε ετοιμότητα

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 13 Νοεμβρίου

Δεν είναι για να εφησυχάζουμε σήμερα, καθώς ο Ερμής στον Σκορπιό θα κάνει αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο, προκαλώντας γενική αναστάτωση τόσο στην καθημερινότητά, όσο και στη επικοινωνία ή τις μετακινήσεις μας. Ξαφνικές ειδήσεις ή συναντήσεις θα μας εκπλήξουν δυσάρεστα, ανατροπές στο πρόγραμμά μας θα μας εκνευρίσουν, ενώ δεν αποκλείονται απρόσμενες ζημιές τεχνικού ή τεχνολογικού εξοπλισμού, τηλεφώνων, Η/Υ και μέσων μεταφοράς. Επιπλέον, είναι πιθανές εντάσεις και τσακωμοί για ασήμαντη αφορμή, αποκαλύψεις μυστικών, αλλά και διακοπή επαφών, από μια παρεξήγηση.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, μια αναστάτωση, ίσως από την αλλαγή δεδομένων, θα τη βιώσετε, που θα αφορά είτε στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά σας. Να είστε έτοιμοι και με γρήγορα αντανακλαστικά για να μην πέσετε από τα σύννεφα!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, για μια ακόμα φορά διαπιστώνετε ότι «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού». Μην κάνετε μακρόχρονα πλάνα για τα ερωτικά ή τα οικονομικά σας και να μην αποκλείεται τίποτα.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved