Ζώδια Σήμερα 11/11: Ταλαιπωρίας συνέχεια...

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 11/11: Ταλαιπωρίας συνέχεια...

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 11 Νοεμβρίου

Νωρίς το ξημέρωμα, θα γίνει η σύγκρουση του Άρη στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Υδροχόο, που όσο να πεις θα στιγματίσει τη μέρα. Τα προβλήματα και τα εμπόδια που θα εμφανιστούν και σήμερα μπροστά μας θα είναι αρκετά κι εννοείται ότι δε θα έχουμε σε αρκετές περιπτώσεις ούτε την ανεκτικότητα, ούτε την υπομονή για να τα δούμε λογικά και ψύχραιμα, για να αντιληφθούμε ότι ενδεχομένως είναι αποτέλεσμα λανθασμένων μας ενεργειών ή επιλογών και να βρούμε λύσεις. Πολύ περισσότερο αν αγνοήσαμε ή μεταθέσαμε για αργότερα ζητήματα σημαντικά που τώρα θα επανεμφανιστούν, απαιτώντας να τελειώνουμε με δαύτα. Κατά τα άλλα, να αναμένουμε ατυχήματα, ρήξεις, ακυρώσεις, καθυστερήσεις, αποτυχία, απόρριψη και αναγκαστικές αλλαγές στόχων.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, Υδροχόοι, Λέοντες και Ταύροι, προφανώς κάτι κάνατε λάθος, κάτι δεν λειτούργησε σωστά, κάποια εκτίμησή σας ήταν άστοχη, γι’ αυτό τώρα αντιμετωπίζετε προβλήματα στη δουλειά, το σπίτι ή τη σχέση σας. Μια σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, οπότε να είστε προετοιμασμένοι για την ολοκληρωτική ρήξη, αν η κατάσταση δε σώζεται.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, «ήτανε στραβό το κλήμα, το έφαγε κι ο γάιδαρος» θα μουρμουρίσετε σήμερα και με το δίκιο σας, αφού στα ερωτικά ή στα οικονομικά σας ο παιδεμός σας δεν τελειώνει. Πρέπει όμως να αποφασίσετε για τι αξίζει να παλέψετε ώστε να το κρατήσετε και τι πρέπει να αφήσετε να πάει στο καλό.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved