Ζώδια Σήμερα 10/11: Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 10/11: Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 10 Νοεμβρίου

Δύσκολη θα είναι σημερινή μέρα, τουλάχιστον ως προς την επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας, καθώς η ταχύτητα, η σβελτάδα, η ευστροφία, η αποφασιστικότητα, η διάθεση για δράση, ο δυναμισμός αλλά και η αυθόρμητη ή ειλικρινής συμπεριφορά μας, αποτέλεσμα της συνόδου του Ερμή με τον Άρη στον Σκορπιό μπορεί να προκαλέσει αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητά μας, στις επαφές και την επικοινωνία ή τις μετακινήσεις μας, καθώς αργότερα ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Πιθανές είναι και ακυρώσεις, καθυστερήσεις, βλάβες, μικροατυχήματα ή γραφειοκρατικά κωλύματα που θα μας ταλαιπωρήσει αρκετά, όπως επίσης και έντονες διαφωνίες, τσακωμοί και παρεξηγήσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, ο εκνευρισμός αλλά κι η επιθετικότητα που θα σας βγει, με όλα τα θέματα που θα ανακύψουν στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας είναι σχεδόν βέβαια. Όμως διατηρήστε την υπομονή σας και, κυρίως, μην ξεσπάτε στον άμαχο πληθυσμό την απογοήτευσή σας για τα στραβά και την κακοτυχία σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, οικονομικά και αισθηματικά, όχι μόνο σας κόβεται η φόρα, αλλά καλείστε να περάσετε από το... ταμείο για να τακτοποιήσετε κάποια παλιά σας υπόλοιπα.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved