Ζώδια Σήμερα 09/11: Αποφασισμένος για την επικράτηση

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 09/11: Αποφασισμένος για την επικράτηση

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 9 Νοεμβρίου

Σήμερα, η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα μας κάνει πολύ πιο αποφασισμένους να καταφέρουμε τον όποιο στόχο μας, εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες και τις συνθήκες που επικρατούν. Η οξυδέρκεια και η διαίσθησή μας, λόγω των όψεών της αφ’ ενός με τον Ήλιο στο Σκορπιό και αφ’ ετέρου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα είναι μεγάλη, όποτε θα «καταλάβουμε» αμέσως το πότε και το πώς πρέπει να κινηθούμε. Κύριο συστατικό της όποιας επιτυχίας μας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο είναι το να παραμείνουμε αφοσιωμένοι, συνεπείς και υπομονετικοί, αλλά και να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα, ωστόσο, δεν αποκλείεται να μας αναγκάσει να θυσιάσουμε χρόνο, συναίσθημα και επιθυμίες για χάρη των υποχρεώσεών μας, να μας πιάσουν ανασφάλειες, ενοχές ή -προς το τέλος της μέρας- να πέσουμε ψυχολογικά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, παραμένετε συνεπείς, υπεύθυνοι και ώριμοι κάτι που θα εκτιμηθεί αρκετά από τους άλλους. Ωστόσο, προσπαθήστε να ενισχύσετε τη θέση σας, να πετύχετε τον όποιο σκοπό σας και να κάνετε γνωστά τα όριά σας!

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, θα πιεστείτε αρκετά, ενδεχομένως να αγχωθείτε κιόλας από τις ευθύνες και τις δουλειές που έχετε αναλάβει, όμως από τη στιγμή που δε γίνεται να τις αποφύγετε, η γκρίνια και η δυσανασχέτηση είναι χάσιμο χρόνου.

Παρθένοι, Τοξότες, Δίδυμοι και Ιχθύες, αναγκάζεστε να συμμαζευτείτε οικονομικά και να διαχωρίσετε το τι είναι αναγκαίο και τι όχι! Τουλάχιστον μην ξοδεύεστε για πράγματα που δεν σας είναι απαραίτητα. Το ίδιο ισχύει και για τα ερωτικά σας!

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved