Ζώδια Σήμερα 06/11: Ερμής στον Σκορπιό - Τίποτα δεν γίνεται αυθόρμητα ή τυχαία

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 06/11: Ερμής στον Σκορπιό - Τίποτα δεν γίνεται αυθόρμητα ή τυχαία

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 6 Νοεμβρίου

Σήμερα, περνά ο Ερμήςστον Σκορπιόκι η αλήθεια είναι ότι θα μας βγάλει μια πιο μυστικοπαθή και εσωστρεφή στάση, κάνοντάς μας πολύ πιο λιγομίλητους, οξυδερκείς, συνειδητούς, αφοσιωμένους, αποφασιστικούς και μεθοδικούς. Το να τα παρατηρούμε και να ερευνάμε τα πάντα, να βάζουμε ερωτηματικά κι όχι να στεκόμαστε στην επιφάνεια κι ό,τι μας σερβίρουν είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά του. Το ένστικτό μας είναι το απαραίτητο εργαλείο μας και μόνο αυτό θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε στην αλήθεια ή να αντιληφθούμε γρήγορα στο ψέμα. Εννοείται, ότι τίποτα δεν γίνεται αυθόρμητα ή τυχαία, αφού όλα έχουν το σκοπό τους.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί,το ένστικτό σας είναι οξυμένο, το μυαλό σας δουλεύει πυρετωδώς, σκέφτεστε όλα τα ενδεχόμενα, τα μέσα και τις συνθήκες, προκειμένου να φτάσετε στον απώτερο στόχο σας.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, είτε από είτε προς την πλευρά σας υπάρχει μια καχυποψία ή ισχυρογνωμοσύνη που μπορούν να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας. Ψάξτε το λίγο, μην τυχόν και πέφτετε έξω.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, επιστρατεύστε το ένστικτό σας, προσπαθήστε να «νιώσετε» κι όχι τόσο να σκεφτείτε τι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνετε για να πετύχετε έναν οικονομικό ή ερωτικό σας στόχο.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved