Ζώδια Σήμερα 29/10: Ευκαιρία να αποδεσμευτείς από το παρελθόν

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 29/10: Ευκαιρία να αποδεσμευτείς από το παρελθόν

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 29 Οκτωβρίου

Η Σελήνη, που από χθες έχει περάσει στον Λέοντα, θα κάνει τετράγωνομε τον Ουρανό στον Ταύρο, δημιουργώντας μας επαναστατικές τάσεις, προβοκατόρικες ή περίεργες συμπεριφορές και αντιδράσεις, αλλά και μια έντονη τάση να αποδεσμευτούμε από το παρελθόν, συνήθειες ή ό,τι μας κρατά εγκλωβισμένους ή μας αναγκάζει να επαναλαμβανόμαστε. Θέλουμε να πειραματιστούμε, να δοκιμάσουμε κάτι άλλο για να διαφοροποιηθούμε και να ξεχωρίσουμε ακόμα και με την εμφάνισή μας, όμως πολύ πιθανό τα... πειράματά μας να αποτύχουν. Από την άλλη, ενδεχομένως να αιφνιδιάσουμε ή να αιφνιδιαστούμε, να εκπλήξουμε ή να εκπλαγούμε αρνητικά, από αλήθειες που θα ειπωθούν χωρίς φιλτράρισμα..

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί, μια ξαφνική αναστάτωση στη σχέση, στο σπίτι ή τη δουλειά σας θα υπάρξει. Παρότι όμως είναι προσωρινή, σας στέλνει μήνυμα ότι κάτι πρέπει να «διορθώσετε» και σύντομα, ώστε να προλάβετε και να μην πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι είτε οικονομικά είτε ερωτικά, το να ξεφύγετε σήμερα από τα συνηθισμένα και να κάνετε την έκπληξη μάλλον δε θα σας βγει. Μπορείτε όμως να αποδεσμευτείτε από ό,τι δε σας κάνει πια!

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved