Ζώδια Σήμερα 26/10: Ψευδαισθήσεις και εξαπατήσεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 26/10: Ψευδαισθήσεις και εξαπατήσεις

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 26 Οκτωβρίου

Το σημερινό τετράγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μας ξυπνά απότομα από το ερωτικό παραμύθι που ζούσαμε και μας φέρνει αντιμέτωπους με μια πραγματικότητα, που αγνοούσαμε ή δε θέλαμε να δούμε. Οι προσδοκίες μας δεν πραγματοποιούνται, η ελπίδα χάνεται, ενώ φαίνεται πώς δε ζούσαμε το όνειρο, αλλά στον κόσμο των φαντασιώσεων και των ψευδαισθήσεων. Εννοείται ότι αρκετοί θα νιώσουμε ότι εξαπατηθήκαμε ή προδοθήκαμε, αφού ό,τι είχαμε, αποδεικνύεται ψεύτικο, ό,τι ψάχναμε, ουτοπικό και ό,τι περιμέναμε, ανέφικτο, προκαλώντας μας μεγάλη απογοήτευση.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Ιχθύες, Δίδυμοι και Παρθένοι πέφτετε από τα σύννεφα, καθώς βλέπετε ότι -παρά την εξυπνάδα σας- είναι πολύ εύκολο να την πατήσετε με ένα πρόσωπο που σας γέμιζε ψέματα ή να πιαστείτε στην παγίδα που στήνατε και τώρα όλα βγαίνουν στη φόρα. Συγγνώμες θα ειπωθούν, δικαιολογίες επίσης, όμως τίποτα απ’ όλα αυτά δεν είναι αληθινό.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, γεμίσατε (ή σας γέμισαν) με μεγάλες προσδοκίες, στα οικονομικά ή τα ερωτικά σας, όμως τώρα θα καταλάβετε ότι ήταν επιλογή σας να παραμυθιαστείτε, αλλιώς θα κρατούσατε επαφή με τη γη, αφού ξέρετε πολύ καλά ότι δεν υπάρχει «ιδανικό» και τέλειο.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved