Ζώδια σήμερα 24/10: Επικράτηση της λογικής

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 24/10: Επικράτηση της λογικής

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 24 Οκτωβρίου

Με τη Σελήνη στους Διδύμους κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και αργότερα με τον Ερμή στον Ζυγό, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα, εφ’ όσον είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και συγκεκριμένοι στο τι πρέπει να κάνουμε να δρομολογήσουμε υποθέσεις μας και να προσπαθήσουμε να διευθετήσουμε ζητήματα της καθημερινότητάς μας, που μένουν σε εκκρεμότητα. Η πνευματική μας διαύγεια και η επικράτηση της λογικής θα μας βοηθήσουν στο να κάνουμε ένα πλάνο, βάζοντας προτεραιότητες, ώστε να γίνουν όλα όπως χρειάζεται και στην ώρα τους. Συναισθηματικά κολλήματα, επίσης, δε θα έχουμε, οπότε θα είναι πλέον ξεκάθαρο το τι και το «γιατί». Ίσως μάλιστα βρεθούν και λύσεις, μέσω κουβέντας με κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Υδροχόοι και Ζυγοί, η συνέπεια, η σταθερότητα και η αφοσίωση στον όποιο στόχο σας θα ανταμειφθεί. Μετρήστε τα υπέρ και τα κατά και μετά προχωρήστε!

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, θα πιεστείτε με κάποια θέματα οικογενειακά, επαγγελματικά ή της σχέσης σας, ενδεχομένως και να δυσαρεστηθείτε από μια εξέλιξη ή να δυσανασχετήσετε με κάποιους, αλλά δε θα αμελήσετε σημαντικά καθήκοντά σας.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved