Ζώδια Σήμερα 21/10: Ό,τι πρέπει Vs ό,τι σου αρέσει!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 21/10: Ό,τι πρέπει Vs ό,τι σου αρέσει!

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 21 Οκτωβρίου

Σήμερα, με τη Σελήνη στον Ταύρο να κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, θα αναγκαστούμε να βάλουμε στην άκρη αυτά που θέλαμε για να ασχοληθούμε με ό,τι κρίνεται απαραίτητο, κάτι που όπως είναι φυσιολογικό, θα επηρεάσει και τη διάθεσή μας, αφού θα νιώσουμε έναν περιορισμό ή ότι πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να καταφέρουμε το οτιδήποτε. Δεν αποκλείεται κιόλας να εγκαταλείψουμε ένα φιλόδοξο πλάνο ή κάτι που επιθυμούσαμε, καθώς είναι ακατάλληλες οι συνθήκες ή εμφανίζονται άλλα πιο επείγοντα που χρειάζεται να γίνουν. Αργότερα, η σύνοδός της με τον Ουρανό θα μας βγάλει από αυτό το τριπάκι, σπρώχνοντάς μας να πάμε κόντρα στο ρεύμα και να κάνουμε τελικά ό,τι μας αρέσει κι ας δυσαρεστήσουμε κάποιους!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, νιώθετε σαν τα θηρία στο κλουβί. Θέλετε να κάνετε πράγματα για σας, όμως, καταλήγετε το μεγαλύτερο μέρος να καταπιάνεστε με ευθύνες και υποχρεώσεις. Ευτυχώς, πολύ γρήγορα θα βάλετε... μυαλό και θα κοιτάξετε τι ευχαριστεί εσάς!

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, παρεξηγήσεις, εντάσεις και δυσαρέσκειες είναι κάποια από αυτά που περιλαμβάνονται στο μενού της ημέρας, είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι σας. Διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να μην τσακωθείτε άσχημα.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, αναγκάζεστε να δεχτείτε πράγματα ή να κάνετε ό,τι απαιτείται κι όχι ό,τι επιθυμείτε στα οικονομικά σας. Αποτυχημένη θα είναι και μια απόπειρα στα ερωτικά σας.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved