Ζώδια Σήμερα 09/10: Μέτρα τα λόγια σου

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 09/10: Μέτρα τα λόγια σου

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 09 Οκτωβρίου

Αυτή τη φορά, είναι ο ανάδρομος Ερμής που θα κάνει σύνοδο με τον Άρη στον Ζυγό και μιας και θα προηγηθεί η σύνοδος του με τον Ήλιο, καλό θα ήταν να μετρήσουμε καλά τα λόγια μας και να μη... ρετάρουμε, λέγοντας ό,τι έχουμε και δεν έχουμε στο κεφάλι μας, σε όποιον/α βρεθεί στο διάβα μας. Από την άλλη, η μέρα θα είναι γεμάτη ενέργεια και ταχύτητα και αυξημένες μετακινήσεις ναι μεν μπορεί να κουραστούμε... ωστόσο, θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία διάφορα θέματα της καθημερινότητας ή τεχνικές εργασίες που είχαμε αφήσει ανολοκλήρωτα. Ηευστροφία και τα γρήγορα αντανακλαστικάθα μας βγάλουν από οποιαδήποτε δύσκολη θέση, ενώ η αμεσότητα, η ειλικρίνεια, η έκφραση απόψεων, αλλά και αρκετές συζητήσεις θα έχουν αποτέλεσμα

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί,θα πείτε την αλήθεια και μόνο, χωρίς να σας νοιάζουν οι συνέπειες. Άλλοι θα την εκτιμήσουν, άλλοι θα θυμώσουν κι είναι λογικό, όμως τουλάχιστον εσείς θα αισθάνεστε καλά γιατί πολύ καιρό τα κρατούσατε μέσα σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι,έντονος θα είναι ο εκνευρισμό σας, ιδίως για ζητήματα που αφορούν στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας, που βλέπετε ότι δεν προχωρούν, ενώ παράλληλα εμφανίζονται και άλλα, από τα παλιά, οπότε πιθανό είναι να τσακωθείτε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες,επανέρχονται θέματα του παρελθόντος, που αφορούν στα οικονομικά ή τα ερωτικά σας, όμως το μυαλουδάκι σας στροφάρει αρκετά και κατεβάζετε ιδέες ή βρίσκετε λύσεις, ακόμα και προσωρινές, που όμως πετυχαίνουν.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved