Ζώδια Σήμερα 04/10: Μην αμφισβητείς τη διαίσθησή σου

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 04/10: Μην αμφισβητείς τη διαίσθησή σου

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 04 Οκτωβρίου

Μέχρι τώρα, καλά μας τα έλεγε η Σελήνη στην Παρθένο, που ενδεχομένως να κατάφερε να μας κάνει να ασχοληθούμε με τα πρακτικά μας ζητήματα, να επικεντρωθούμε σε λεπτομέρειες, να μείνουμε συνεπείς στο πρόγραμμά μας, αλλά και να καταφέρουμε να αναλύσουμε τα πάντα, ακόμα και τις επιθυμίες ή τα συναισθήματά μας. Ωστόσο, η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα όχι μόνο δε θα μας βοηθήσει καθόλου, αλλά θα μας αποπροσανατολίσει πλήρως και δε θα έχουμε καθαρή εικόνα των καταστάσεων, των προτεραιοτήτων ή των θέλω μας. Θα διχαστούμε ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημά μας, στην πραγματικότητα και τη φαντασία και πιθανόν να βλέπουμε κάτι ως ιδανικό, που όμως δε θα είναι!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, μην αμφισβητείτε τη διαίσθησή σας, επειδή δεν συμβαδίζει με τη λογική σας. Αν πάλι βλέπετε ότι δε μπορείτε να βγάλετε άκρη σε θέματα οικογενειακά, επαγγελματικά ή σχέσεων καλύτερα να τα αφήσετε για μια άλλη μέρα που θα έχετε πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί, ακούστε το μέσα σας, αλλά λάβετε υπόψη και το μυαλό σας. Μην αφήνετε τις επιθυμίες να θολώσουν την κρίση σας και να ξεφύγετε από το μέτρο, αλλιώς θα είναι λανθασμένες και ασύμφορες οι επιλογές σας.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved