Ζώδια Σήμερα 02/10: Ο απόλυτος έρωτας

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 02/10: Ο απόλυτος έρωτας

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 02 Οκτωβρίου

Σήμερα, το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, καλούμαστε να βγάλουμε την παθιασμένη μας φύση και να εκφράσουμε τα έντονα, βαθιά και απόλυτα αισθήματά μας. Νιώθουμε έτοιμοι να δώσουμε και να πάρουμε τα πάντα, γίνουμε «ένα», να παραχωρήσουμε την αποκλειστικότητα της καρδιάς μας σε ένα και μόνο πρόσωπο. Έρωτες μεγάλοι θα γεννηθούν κι οι στιγμές που θα ζήσουμε θα είναι μοναδικές. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη μέρα για να τονώσουμε το σεξαπίλ μας και να αγοράσουμε σέξι ρούχα ή εσώρουχα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Αιγόκεροι είστε σέξι κι όποιος αντέξει... Όχι μόνο αναδύετε έντονο ερωτισμό, αλλά έχετε και τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την έλξη που ασκείτε για να πετύχετε τους στόχους που επιθυμείτε, τυλίγοντας στο δαχτυλάκι σας το οποιοδήποτε άτομο επιθυμείτε.

Κριοί, Ταύροι, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι μην ξαφνιαστείτε, αν έρθετε αντιμέτωποι με κάποια φαινόμενα ζήλιας, κτητικότητας ή απόλυτες συμπεριφορές από τον/ην σύντροφο, την οικογένεια ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Κάποιοι θέλουν να διώξουν τις ανασφάλειές του, με το να απαιτούν να είστε εντελώς αφοσιωμένοι σε αυτούς, ενώ κάποιοι άλλοι ότι έχουν τον έλεγχό σας.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved