Ζώδια Σήμερα 30/09: Το «πολύ» δεν είναι πάντα καλό ή ποιοτικό

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 30/09: Το «πολύ» δεν είναι πάντα καλό ή ποιοτικό

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου

Σήμερα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό τετραγωνίζεται με τον Δία στον Υδροχόο και το κέφι θα ανάψει. Αισιοδοξία, ενθουσιασμός, γαλαντομία, αφθονία, ροπή προς την καλοπέραση, τύχη, ευκαιρίες και συναρπαστικοί έρωτες δημιουργούν ένα μάλλον πανηγυρικό κλίμα. Αλλά, όπως γίνεται πάντα, έτσι κι εδώ δε θα λείψουν τα ευτράπελα. Επιπολαιότητα, απερισκεψία, έντονες επιθυμίες, ανωριμότητα, ανευθυνότητα, χαλάρωση κάθε περιορισμού, άρση δεσμεύσεων, τάση σε «καταχρήσεις», τεμπελιά και απιστία, υποσχέσεις που δίνονται με ευκολία, αλλά δε θα τηρηθούν. Όλα, λοιπόν, θα προσφέρονται σε μεγάλες δόσεις και αν πείσουμε τον εαυτό μας ότι ισχύει το «όποιος πάει για τα πολλά, χάνει και τα λίγα» στο τέλος της ημέρας θα βγούμε κερδισμένοι!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι το πολύ δεν είναι πάντα και καλό και η ποσότητα δε συμβαδίζει με την ποιότητα. Ελέγξτε την τάση σας να τα πάρετε όλα μονομιάς και μην καβαλάτε το καλάμι, για να μην είστε εκείνοι που θα κλαίνε στο τέλος της ημέρας!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι έχετε μια απεριόριστη λαχτάρα για έρωτα και χρήμα, διασκέδαση και ευκαιρίες. Αν κάνετε σωστή διάκριση και δεν παρασυρθείτε από τα πάθη και τις επιθυμίες σας, θα είστε οι πλέον ευνοημένοι της μέρας.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved