Ζώδια Σήμερα 22/09: Ήλιος στον Ζυγό - Και τυπικά... φθινόπωρο

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 22/09: Ήλιος στον Ζυγό - Και τυπικά... φθινόπωρο

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου

Σήμερα, έχουμε την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό βάζοντας και επίσημα τη σφραγίδα του φθινοπώρου, αφού έχουμε την Φθινοπωρινή Ισημερία, όπου η μέρα είναι ίση σε διάρκεια με τη νύχτα, αλλά με τη δεύτερη να αρχίζει σταδιακά να παίρνει το προβάδισμα καθώς θα γίνεται μεγαλύτερη. Οι σχέσεις είναι το κύριο ζητούμενο της περιόδου και εκεί καλούμαστε να καταβάλουμε τις μέγιστες προσπάθειές μας, βάζοντας στην άκρη το Εγώ μας για χάρη του Εμείς και βρίσκοντας τον κατάλληλο τρόπο για να μειωθούν οι εντάσεις και οι διχογνωμίες και να επανέλθει η ισορροπία και η αρμονία. Ένα βήμα πίσω, ίσως μας φέρει τελικά πιο κοντά στην αρμονική συνύπαρξη με τα πρόσωπα που μας περιβάλλον.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί, παίρνετε τα πάνω σας, νιώθετε πρωταγωνιστές με τους προβολείς στραμμένους πάνω σας και δικαίως. Ήρθε η σειρά σας για να γελάσει η καρδιά σας και αν δεν εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο, τότε δε θα βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, το βλέμμα σας στρέφεται στις σχέσεις σας, επαγγελματικές, οικογενειακές ή ερωτικές και εκεί καλείστε να ρίξετε το βάρος σας, ώστε επαναφέρετε τις ισορροπίες και να μην μείνει κανείς (ούτε κι εσείς) παραπονεμένος.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, ερωτικά και οικονομικά είναι η καλύτερη περίοδος για σας, έτσι ώστε να ανακάμψετε και -γιατί όχι;- να βρείτε το ταίρι σας. Κυκλοφορήστε περισσότερο και δε θα χάσετε.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved