Ζώδια Σήμερα 21/09: Πανσέληνος στους Ιχθύς –Τέλειωσαν τα ψέματα!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 21/09: Πανσέληνος στους Ιχθύς –Τέλειωσαν τα ψέματα!

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου

Σήμερα, έχουμε την Πανσέληνο του μήνα που γίνεται στους Ιχθύς, ένα φεγγάρι που μας προτρέπει να αφήσουμε για λίγο το ροζ συννεφάκι μας και να έρθουμε... στη γη, ώστε να αντιμετωπίσουμε τα πράγματα που, ευέλικτα ή πονηρά, αποφύγαμε τον προηγούμενο καιρό. Όσες κόνξες κι αν κάνουμε, όσες δικαιολογίες κι αν χρησιμοποιήσουμε, στο τέλος θα αναγκαστούμε να πάρουμε θέση κι αποφάσεις και να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο. Τίθεται επίσης και ένα θέμα εμπιστοσύνης, καθώς ορισμένοι είτε δεν έχουν αντίληψη των καταστάσεων, είτε θα μας φαίνονται ανίκανοι να διαχειριστούν πρακτικά ζητήματα είτε θα μας δώσουν την αίσθηση ότι προσπαθούν να αποφύγουν να λερώσουν τα χέρια και να πασάρουν τη «βρώμικη δουλειά» αλλού.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύς, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, τόσο στην προσωπική, όσο και την επαγγελματική σας ζωή προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα λογικά και ψύχραιμα και να αναλάβετε δράση, ώστε να κλείσετε θέματά σας που επιμελώς αποφεύγατε. Αν κάτι «λέει» η διαίσθησή σας ακούστε την κι ας αρνείται το μυαλό σας.

Λέοντες, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Ταύροι, προσέξτε στα οικονομικά και τα ερωτικά σας και μην πετάτε στα σύννεφα! Για να κατακτήσετε τον όποιο στόχο σας χρειάζεστε σύστημα και κυρίως να μην τρέφετε μεγάλες προσδοκίες.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved