Ζώδια Σήμερα 13/09: Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 13/09: Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου

Η Σελήνη θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Τοξότη, κάνοντας το ξεκίνημα της καινούργιας εβδομάδας ιδιαίτερα ορεξάτο. Θα γελάσουμε, θα συναντήσουμε κόσμο, θα έχουμε τα κέφια μας, ίσως κάνουμε και καινούργιες γνωριμίες, ενώ θα είμαστε πιο απλοί, πρόσχαροι και εύκολα προσεγγίσιμοι. Ωστόσο, κάποια στιγμή, κάνοντας τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί μια σύγχυση μέσα μας, να έχουμε ένα χάσιμο ή να γίνουν διάφορα που θα μας μπερδέψουν. Μπορεί να νιώσουμε μια απογοήτευση ή να ανακαλύψουμε ότι υπερεκτιμήσαμε ένα άτομο ή μια κατάσταση και την πατήσαμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, καλό θα ήταν να περιμένετε μέχρι το τέλος της ημέρας, πριν αρχίσετε τα γλέντια, γιατί είναι πολύ πιθανό μια εξέλιξη στο σπίτι, τη δουλειά ή την προσωπική σας ζωή να μην είναι αυτή που επιθυμείτε και να χάσετε το κέφι σας.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας και τις επιθυμίες σας, αγνοώντας κάποια σημάδια, στα ερωτικά ή τα οικονομικά γιατί θα μείνετε με το... παράπονο.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved