Ζώδια Σήμερα 09/09: Με στιλ και γοητεία

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 09/09:  Με στιλ και γοητεία

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 09 Σεπτεμβρίου

Με τη Σελήνη να παραμένει στον Ζυγό, η διατήρηση του αρμονικού κλίματος είναι σχεδόν απαραίτητη σε όλες τις σχέσεις μας, γι’ αυτό και θα κάνουμε αρκετή προσπάθεια, ώστε να αποφευχθεί κάθε ένταση που μπορεί να το δυναμιτίσει. Από την άλλη, η ανάγκη για παρεμβάσεις στο στιλ, την εμφάνισή μας ή στον χώρο μας θα είναι μεγάλη, οπότε ίσως κάνουμε μια έρευνα αγοράς, συμβουλευτούμε περιοδικά ή ιστότοπους μόδας και ομορφιάς ή διακόσμησης. Όσο θα συμπορεύεται με τον Ερμή, θα είμαστε εξωστρεφείς και με διάθεση για συζητήσεις και καινούργιες γνωριμίες, ενώ το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα και το τρίγωνό της με τον Δία δε φαίνεται να μας επηρεάζουν ιδιαίτερα σε πρακτικό επίπεδο. Μπορεί να χαλάσει πρόσκαιρα η διάθεσή μας, αν και σύντομα θα επανακτήσουμε το κέφι και την αισιοδοξία μας κι ενδεχομένως σε αυτό να βοηθήσει ένας διάλογος.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τραβήξετε το ενδιαφέρον των άλλων πάνω σας με το απαράμιλλο στιλ και τη γοητεία σας και την ευκολία σας στις προσεγγίσεις. Σε προσωπικό επίπεδο αναμένονται λοιπόν μεγάλες επιτυχίες.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, κάντε και λίγο τα στραβά μάτια και μην προβάλλετε συνέχεια αντιρρήσεις, ώστε να διατηρηθεί το καλό κλίμα στο σπίτι ή τη δουλειά. Μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης είναι απαραίτητη για να μην υπάρχουν σκοτεινές γωνίες.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, τόσο στα προσωπικά, όσο και στη δουλειά ή τα οικονομικά σας, αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις! Προσοχή μόνο στα έξοδα... παραστάσεως γιατί μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved