Ζώδια Σήμερα 06/09: Το οργανωμένο σχέδιο φέρνει την επιτυχία

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 06/09: Το οργανωμένο σχέδιο φέρνει την επιτυχία

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 06 Σεπτεμβρίου

Αντιφατική θα είναι η μέρα μας σήμερα και με αρκετά γεγονότα. Αφ’ ενός έχουμε τον Άρη στην Παρθένο να κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που δημιουργούν ένα μάλλον σοβαρό κλίμα, δίνοντάς μας, ωστόσο, μια μοναδική ευκαιρία να αποκαλύψουμε κρυφά παιχνίδια, να πάρουμε οριστικές αποφάσεις ή να κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις για να πετύχουμε έναν στόχο μας, κυρίως επαγγελματικό, εκμεταλλευόμενοι αποκαλύψεις και ανακαλύψεις. Μεθοδικοί, οξυδερκείς και αρκετά... σεξουαλικοί, θα καταφέρουμε πολλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Αφ’ ετέρου, από νωρίς το απόγευμα, η ατμόσφαιρα θα ελαφρύνει αρκετά, καθώς έχουμε το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Δία στον Υδροχόο, που παραπέμπει σε χαρές και απολαύσεις, σε νίκες και ευοίωνες προοπτικές ερωτικής και οικονομικής βελτίωσης. Ίσως γιορτάσουμε μια μεγάλη επιτυχία μας, μπορεί όμως και απλά να ανακτήσουμε την αισιοδοξία και το κέφι μας, εξ αιτίας ενός ευχάριστου γεγονότος που αφορά σε μας ή σε ένα πολύ αγαπημένο μας πρόσωπο.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι και Αιγόκεροι, Υδροχόοι και Ζυγοί, χρησιμοποιήστε τα μέσα που διαθέτετε, για να καταφέρετε μια προσωπική σας επιδίωξη και μη διστάζετε, αφού είναι γνωστό ότι ο σκοπός τα αγιάζει. Αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται θα βγείτε κερδισμένοι!

Δίδυμοι, Ιχθύες, Τοξότες, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι η ανακάλυψη κρυφών εχθρών ή ανταγωνιστών ή η αποκάλυψη μυστικών που αφορούν σε ένα μέλος της οικογένειας ή του/ης συντρόφου θα σας αναστατώσουν, όμως φροντίστε να τα διαχειριστείτε με εξυπνάδα και υπομονή! Η τύχη είναι με το μέρος σας, αρκεί να έχετε τους κατάλληλους χειρισμούς.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved