Ζώδια Σήμερα 05/09: Οι εκπτώσεις τελείωσαν!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 05/09: Οι εκπτώσεις τελείωσαν!

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 05 Σεπτεμβρίου

Σήμερα, η Αφρροδίτη στο Ζυγό κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, προκαλώντας μας βαθιά συναισθήματα και ένστικτα και δημιουργώντας μοιραίους έρωτες, πάθη και ζήλιες, καθώς θα αντιληφθούμε ότι δεν έχουμε τον έλεγχο ή την αποκλειστικότητα. Η απολυτότητα είναι το στοιχείο που χαρακτηρίζει τη μέρα και όπως αντιλαμβανόμαστε, υποχωρητικότητα, εκπτώσεις και συμβιβασμοί δεν υφίστανται! Οι εξελίξεις στις ερωτικές μας υποθέσεις δεν είναι και οι πιο ευχάριστες, αφού καμία πλευρά δε θα είναι διατεθειμένη να αρκεστεί στα λίγα ή να προσποιηθεί ότι είναι ευχαριστημένη, οπότε και οι οριστικές ρήξεις σε ερωτικούς δεσμούς ή συνεργασίες είναι πολύ πιθανές.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι προκαλείτε έντονα ερωτικά πάθη, ωστόσο, είστε απόλυτοι και θέλετε να γίνει το δικό σας, αδιαφορώντας για το τι επιθυμεί η άλλη πλευρά. Με το ζόρι όμως τίποτα δε γίνεται.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, τι τα θέλετε, τι τα γυρεύετε, η συγκεκριμένη μέρα δεν είναι για τα «δόντια» σας. Ερωτικά και οικονομικά έχει εμπόδια και προβλήματα. Οπότε υπομονή!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved