Ζώδια Σήμερα 03/09: Από το σκοτάδι στο φως

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 03/09: Από το σκοτάδι στο φως

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 03 Σεπτεμβρίου

Μέχρι το νωρίς το βράδυ, θα βρίσκεται η Σελήνη στον Καρκίνοκαι τα πισωγυρίσματα είναι πολύ πιθανά, καθώς διάφορες αναμνήσεις για όλα εκείνα που πέρασαν και ζήσαμε θα κατακλύσουν το μυαλό και την καρδιά μας. Η διάθεσή μας θα έχει αρκετές εναλλαγές, ενώ μπορεί να πέσουμε ψυχολογικά, όταν θα κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και να τα βλέπουμε όλα μαύρα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, κάποια στιγμή να βγάλουμε με έντονο τρόπο παράπονα και συναισθήματα που είχαμε καιρό θαμμένα.

Με το που θα περάσει, στον Λέοντα θα ξαναβρούμε το κέφι, τη θετική μας ενέργεια, τη ζωντάνια και την αισιοδοξία μας. Θα θέλουμε να κυκλοφορήσουμε, να εντυπωσιάσουμε, αλλά κυρίως να διασκεδάσουμε, οπότε το βράδυ της Παρασκευής αναμένεται μοναδικό!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι και Λέοντες, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Κοιτάξτε μπροστά, εντυπωσιάστε, ζήστε, μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπάτε ή βρείτε το ένα και μοναδικό που θα σταθεί επάξια στο πλευρό σας.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, γκρίνιες, παράπονα, αλλά και απαιτήσεις φέρνουν μια μικρή αναστάτωση ίσως και ένταση στη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι σας, όμως αν δε βγουν στην επιφάνεια, θα είναι πολύ χειρότερα.

Δίδυμοι και Τοξότες είναι πιο σημαντικό να εξοικονομήσετε χρήματα και αισθήματα. Μην υποκύψετε στην ανικανοποίητη φύση σας γιατί θα χάσετε κι αυτά που έχετε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved