Ζώδια σήμερα 31/08: Μέρα χωρισμένη στα δύο

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 31/08: Μέρα χωρισμένη στα δύο

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 31 Αυγούστου

Σε δύο φάσεις θα κινηθεί η σημερινή μέρα. Από τη μια, έχουμε το τρίγωνο της Σελήνης στους Διδύμους με την Αφρροδίτη στο Ζυγό που θα εκτοξεύσει τη γοητεία, τη χάρη, το νάζι, την εξωστρέφεια, την κοινωνικότητα και τα επικοινωνιακά μας ταλέντα. Διαχυτικοί, συγκαταβατικοί, ευγενικοί, πρόσχαροι και με τον καλό τον λόγο στο στόμα, θα καταφέρουμε να κερδίσουμε τις εντυπώσεις, ενώ οι «φρέσκιες» γνωριμίες και το φλερτ θα μας αναζωογονήσουν!

Από την άλλη, όμως έχουμε το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη στην Παρθένο, που θα πυροδοτήσει εντάσεις και παρεξηγήσεις, θα μας γεμίσει υπερδιέγερση, εκνευρισμό, ευθιξία, ενώ σε περίπτωση που κάποιος διαφωνήσει μαζί μας ή κάτι στραβώσει θα ξεσπάσουμε άσχημα. Το σίγουρο είναι ότι θα βγάλουμε από μέσα μας ό,τι αισθανόμαστε, οπότε το πιο πιθανό είναι να φανούμε εριστικοί ή επιθετικοί ή να μας κατηγορήσουν ως ελαφρόμυαλους, ανεύθυνους ή επιπόλαιους.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, πιθανό να γίνετε μαλλιά κουβάρια στο σπίτι ή τη δουλειά σας, αφού ο καθένας σας θα επιμένει ότι είναι ο σωστός και θα βγάζει τον άλλον λάθος. Όσο δεν υπάρχει υποχώρηση, τόσο θα εντείνετε το κλίμα.

Ζυγοί λάμπετε, ελκύετε και διασκεδάζετε με το ενδιαφέρον που συγκεντρώνετε, αλλά για να επικεντρωθείτε σε ένα και μόνο στόχο... ούτε λόγος.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι δεν ξέρετε τι θέλετε, με αποτέλεσμα να μπερδεύεστε και να μπερδεύετε και τους γύρω σας. Ασχοληθείτε με πιο ανάλαφρα θέματα και μην πιέζεστε να βγάλετε άκρη.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved