Ζώδια Σήμερα 29/08: Η υπεραισιοδοξία βλάπτει

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 29/08: Η υπεραισιοδοξία βλάπτει

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 29 Αυγούστου

Το τετράγωνο της Σελήνης στον Ταύρο με τον Δία στον Υδροχόο μας βγάζει μια υπερβολή, είτε από τη θετική είτε από την αρνητική πλευρά, κάτι που χρειάζεται να ελέγξουμε καθώς δεν αποκλείεται να παραγίνουμε αισιόδοξοι και να κάνουμε στο τέλος «πατάτα», ένα ασήμαντο γεγονός να γίνει η αιτία για να ξεσηκώσουμε τον κόσμο ή να μας πιάσει μια τάση να αποκτήσουμε ένα σωρό πράγματα που δεν είναι απαραίτητα. Προσοχή χρειάζεται και με τη συναισθηματική μας έκφραση, αφού κι εκεί μπορεί να πούμε ή να κάνουμε πράγματα πάνω στον ενθουσιασμό, για τα οποία μετά θα μετανιώσουμε.

Το βραδάκι θα είναι πιο ευχάριστο και ξέγνοιαστο με τη Σελήνη να περνά στους Διδύμους, οπότε μπορεί να έρθουμε σε επαφή με κόσμο, να μιλήσουμε με γνωστούς και συγγενείς, να πάμε μια βόλτα να ξεσκάσουμε ή να μαζέψουμε γνώσεις και πληροφορίες για ό,τι μας ενδιαφέρει.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Υδροχόοι, Λέοντες και Σκορπιοί, κέφια θα έχετε αλλά προσέξτε μη σας παρασύρει η αισιοδοξία που θα σας πιάσει και κάνετε ή πείτε πράγματα που δεν πρέπει γιατί μετά θα νιώσετε άσχημα.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, ελέγξτε την καταναλωτική σας τάση και μην ξοδεύετε σαν να μην υπάρχει αύριο.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved