Ζώδια σήμερα 23/08: Χωρίς φανφάρες και τυμπανισμούς

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 23/08: Χωρίς φανφάρες και τυμπανισμούς

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 23 Αυγούστου

Με τον Ήλιο να περνά στην Παρθένο -θέλοντας και μη- θα στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στην προετοιμασία και την οργάνωση της καινούργιας σεζόν που ξεκινά. Ακόμα κι αν είμαστε σε διακοπές κι αρνούμαστε να αποδεχτούμε ότι το καλοκαίρι μας αποχαιρετά, στο πίσω μέρος του μυαλού μας θα υπάρχουν δουλειές, εκκρεμότητες και πράγματα που πρέπει να γίνουν, όταν επιστρέψουμε. Κι όσοι ήδη βρίσκονται στο πόστο τους θα πιάσουν τους κανονικούς τους ρυθμούς και θα αρχίσουν να καταστρώνουν πλάνα, αλλά και τεχνικές ή άλλες εργασίες που είναι απαραίτητες.

Από την άλλη, σήμερα έχουμε και το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο, που μας σπρώχνει στην αναζήτηση της ποιότητας, τόσο στην προσωπική και ερωτική μας ζωή, όσο και στις αγορές ή τη διασκέδασή μας. Η ποσότητα, η επιφάνεια, η ανευθυνότητα και η προσωρινή ευχαρίστηση μας αφήνουν παγερά αδιάφορους, καθώς ψάχνουμε την ουσία στο κάθε τι.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι βγαίνετε στο προσκήνιο και αναλαμβάνετε τα ηνία των καταστάσεων. Αρκετά χαλαρώσατε και ξεκουραστήκατε, τώρα είναι η σειρά σας να επιδείξετε το έργο και τις ικανότητές σας.

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, είτε είστε σε διακοπές είτε όχι, οι δουλειές που θα αναλάβετε και οι υποθέσεις που καλείστε να διευθετήσετε είναι αρκετές. Οργανωθείτε και μην γκρινιάζετε.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, είτε για επαγγελματικούς ή οικονομικούς λόγους είτε για ερωτικούς ή κοινωνικούς το να έχετε συγκεκριμένα κριτήρια στα πρόσωπα που σας προσεγγίζουν και να μη ρίχνετε τα στάνταρ σας είναι απαραίτητο.

Ζυγοί και Υδροχόοι, βγάζετε υπευθυνότητα και ωριμότητα, οπότε και η ανταμοιβή σας θα είναι ανάλογη. Χωρίς φανφάρες και τυμπανισμούς θα δείξετε τις ικανότητές σας και θα καταφέρετε τους στόχους σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, το να κάνετε αυτό που πρέπει κι όχι αυτό που θέλετε δε σας αρέσει, όμως οργανωθείτε και μην ξοδεύετε άλλο χρόνο γιατί θα τρέχετε τελευταία στιγμή να τα προλάβετε όλα και θα εξοντωθείτε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved