Ζώδια Σήμερα 14/08: Εσύ ελέγχεις τα πράγματα!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 14/08: Εσύ ελέγχεις τα πράγματα!

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 14 Αυγούστου

Η Σελήνη περνά σήμερα στον Σκορπιό, κάνοντάς μας αρκετά αποφασιστικούς, μεθοδικούς και οξυδερκείς. Τονίζειτην ανάγκη μας να πάρουμε τα ηνία και να μη χάσουμε τον έλεγχο των καταστάσεων. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη κι όλα τα παρατηρούμε και τα ερευνούμε σε βάθος. Θα έχουμε την τάση να διασταυρώσουμε το κάθε τι, λόγια, έργα, συναισθήματα γιατί δεν εμπιστευόμαστε εύκολα. Από την άλλη, ο ερωτισμός και το πάθος θα είναι διάχυτοι στην ατμόσφαιρα, οι επιθυμίες μας μεγάλες και οι πόθοι μας αρκετοί και θα προσπαθήσουμε να τους ικανοποιήσουμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, εσείς έχετε το μαχαίρι και το πεπόνι και ό,τι θέλετε θα γίνει. Άλλωστε ποιος μπορεί να σας αντισταθεί; Δικαίως έχετε πονηρό χαμόγελο και τρίβετε τα χέρια σας από ικανοποίηση. Στήστε τον ιστό σας και περιμένετε το επόμενο θύμα της γοητείας σας!

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, επιμένετε εσείς, επιμένουν κι οι άλλοι και όχι μόνο άκρη δε θα βγάλετε, αλλά στο τέλος μπορεί και να τσακωθείτε στο σπίτι ή τη δουλειά σας, αν κανένας δεν κάνει πίσω.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, έχετε τα τυχερά σας και στα οικονομικά και τα σεξουαλικά σας, όμως προσέξτε, μη σας πιάσει το ανικανοποίητο και μονό δε σας φτάνει, διπλό περισσεύει. Ελέγξτε τις επιθυμίες σας και μην αφήνετε να σας παρασύρουν.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved