Ζώδια Σήμερα 13/08: Μην ψάχνεις το «γιατί»

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 13/08: Μην ψάχνεις το «γιατί»

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 13 Αυγούστου

Με τη Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στον Ζυγό, το ενδιαφέρον μας θα στραφεί στις σχέσεις και τις συναναστροφές μας με τους άλλους ανθρώπους. Η διάθεσή μας θα είναι πιο ήπια και δε θα θέλουμε να χαλάσουμε τις καρδιές μας για ψιλοπράγματα, όμως, όσο περνά η ώρα θα αρχίσουμε να βαραίνουμε. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα μας ρίξει την ψυχολογία, ίσως δημιουργήσει και μια καχυποψία για συγκεκριμένα πρόσωπα και το σκοπό τους απέναντί μας. Πιθανόν και να ξαναθυμηθούμε δυσάρεστα περιστατικά ή βιώματα του παρελθόντος τα οποία θα μας επηρεάσουν αρνητικά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, οι πολλές υποχωρήσεις και οι συμβιβασμοί προσωρινά εξασφαλίζουν την ηρεμία στις σχέσεις σας. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξετε κουβέντα γιατί θα καταλήξετε τσακωμένοι, μπορεί και άδικοι.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, ο έλεγχος συναισθημάτων, επιθυμιών και εξόδων είναι απαραίτητος. Σας τρώει που δεν έχετε κάτι ή το «γιατί» δεν το έχετε αποκτήσει ακόμα, αλλά προσωρινό είναι...

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved