Ζώδια Σήμερα 11/08: Κοίτα το καλό σου!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 11/08: Κοίτα το καλό σου!

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 11 Αυγούστου

Σήμερα, έχουμε το τρίγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που ξυπνάει τα βαθύτερα αισθήματά μας και μας κάνει παθιασμένους, απόλυτους και ευχαριστημένους, μόνο αν δώσουμε και πάρουμε τα πάντα. Το μυαλό μας θα δουλεύει πυρετωδώς, θα κοιτάξουμε το συμφέρον μας και ό,τι θεωρούμε απαραίτητο για τον εαυτό μας, κάτι που θα μετρήσει ακόμα και στις ερωτικές επιλογές μας. Εννοείται ότι η επιφυλακτικότητά μας θα είναι μεγάλη και δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε συμφωνία, συνεργασία ή σχέση, χωρίς να έχουμε τσεκάρει τα πάντα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι και Αιγόκεροι, είστε οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, οπότε, αν θέλετε κάτι πολύ στην προσωπική σας ζωή, βγείτε μπροστά και πάρτε το. Κανείς δε θα σας αντισταθεί και σίγουρα θα δυσκολευτεί να σας πει «όχι»!

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες τα καμπανάκια χτυπάνε και σας καλούν στην τάξη. Τίποτα δε δίνεται «τσάμπα» κι αυτό θα πρέπει να περάσει και να μείνει στο κεφάλι σας. Ό,τι πάρετε σήμερα, θα χρειαστεί να δώσετε τα ανάλογα ανταλλάγματα ή και περισσότερα, κάποια στιγμή σύντομα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved