Ζώδια σήμερα 07/08: Όσο νυχτώνει το κέφι μεγαλώνει

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 07/08: Όσο νυχτώνει το κέφι μεγαλώνει

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 07 Αυγούστου

Μέχρι το μεσημέρι, που θα βρίσκεται η Σελήνη στον Καρκίνο, η κυκλοθυμία μας και διάφορες αναμνήσεις, οι περισσότερες δυσάρεστες, για όλα εκείνα που πέρασαν και ζήσαμε θα μας πλημμυρίσουν, αφού θα κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οπότε δε θα είμαστε στα καλύτερά μας. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να πλημμυρίσουμε με αρνητικά συναισθήματα ή να αισθανθούμε την ανάγκη να απομονωθούμε για να τα βρούμε με τον εαυτό μας.

Με το που θα περάσει στον Λέοντα θα αρχίσουμε να παίρνουμε και πάλι τα πάνω μας, θα ξαναβρούμε το κέφι, τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό μας. Θα θέλουμε να διασκεδάσουμε, όπως μπορούμε, να ξεχάσουμε βάσανα και προβλήματα που μας ρίχνουν ψυχολογικά και να περάσουμε το βράδυ του Σαββάτου όσο καλύτερα γίνεται!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι και Λέοντες, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Ζήστε, μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπάτε και αφήστε τα παλιά να τα πάρει ο... παλιατζής.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, γκρίνιες, παράπονα, αλλά και απαιτήσεις φέρνουν μια μικρή αναστάτωση ίσως και ένταση στη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι σας, όμως καλύτερα να έρχονται στο φως και να αντιμετωπίζονται, παρά να μένουν κρυμμένα και να μεγεθύνονται.

Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες είναι πιο σημαντικό να κοιτάξετε την ουσία και το τι χρειάζεστε πραγματικά στα οικονομικά και τα ερωτικά σας, παρά να ικανοποιείτε επιθυμίες, που σας προσφέρουν πρόσκαιρη ικανοποίηση.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved