Star Stylist 5 Φεβρουαρίου

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 5 Φεβρουαρίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Χαλαρώστε! Κυριακή είναι σήμερα και δεν είναι ανάγκη να κάνετε κάτι σημαντικό. Καλά τα λέω αλλά ποιος με ακούει;

Είναι η ημέρα που θα πρέπει να προσέξετε μικρές λεπτομέρειες αλλά πολύ σημαντικές. Ξεκινήστε και φτιάξτε το πρόγραμμα της διατροφής σας για όλη την εβδομάδα (προσέχουμε για να έχουμε). Μετά από όλες τις δουλειές του νοικοκυριού (τι είπαμε χαλάρωση; λέμε και κανένα αστείο για να περάσει η ώρα) που θα έχετε κάνει, αν θα έχετε όρεξη για κούρα ομορφιάς, θα είναι θαύμα. Μην ξεχνάτε όμως ότι ακόμα και να κάνετε δουλειές είναι όμορφο να είστε περιποιημένη και ο σύντροφος να αντιλαμβάνεται γύρω του μια ωραία παρουσία (όλο και κάτι καλό θα βγει).

Τα μαλλιά σας: το πρωί που θα σηκωθείτε φτιάξτε τα λίγο χωρίς ιδιαίτερες τεχνικές, απλά να μην μοιάζουν “out of bed”. Ένα κοκαλάκι για να πιάσετε τα μισά μαλλιά (για όσες μπορούν) και ξεκινήστε την ημέρα σας.

Τα χέρια σας μετά από τόση δουλειά και ένα σωρό νερά που θα έχουν υποστεί (κάνει και κρύο) καλό θα ήταν να τα περιποιηθείτε λιγάκι. Ξεβάψτε ότι βερνίκι έχουν τα νύχια σας και αφήστε τα να αναπνεύσουν. Βάλτε κρέμα στα χέρια σας και στα νύχια σας για να μαλακώσουν και να δυναμώσουν. Είναι έτοιμα. Προσπαθήστε να τα βάψετε την επόμενη ημέρα.

Το πρόσωπο σας, παρόλο που θα είστε σπίτι, μια σχετική περιποίηση θα πρέπει να την έχει. Είναι η ημέρα που σας επιτρέπει να βάλετε μια μάσκα, έτσι ώστε να θρέψετε το δέρμα σας. Μετά μια ενυδατική κρέμα και έτοιμη. Το μακιγιάζ που θα ακολουθήσετε θα είναι απλό. Λίγο μολύβι, λίγη μάσκαρα, λίγο κρασί και το αγόρι μου!

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: οι Καρκίνες παίρνουν τα πρωτεία, στην προσπάθεια τουλάχιστον (ή θα τον ρίξω με την ομορφιά μου ή με το φαγητό μου, πάντως θα πέσει), οι Τοξοτίνες μπαίνουν στο παιχνίδι και φιλελεύθερα σκοράρουν, οι Δίδυμοι δεν είναι εκεί (κάπου έπιασαν την πάρλα), οι Υδροχόες από την πολύ σκέψη το έκαψαν, οι Ιχθύες τόση παραμυθένια ομορφιά ούτε και αυτές δεν την αντέχουν και μια Κριός ακόμα να φτάσει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved