Ζώδια Σήμερα 25/07:… Κακομελέτα κι έρχεται

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 25/07:… Κακομελέτα κι έρχεται

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 25 Ιουλίου

Είναι η σειρά του Ερμή στον Καρκίνο, σήμερα, να κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ωθώντας μας να ερευνήσουμε σε βάθος, να πάρουμε τελεσίδικες αποφάσεις, να είμαστε δύσπιστοι και καχύποπτοι και να διακόψουμε κάθε επαφή ή επικοινωνία, αν δούμε ότι δεν υπάρχει συνεννόηση ή τα συμφέροντα είναι αντικρουόμενα. Κάποιες ενέργειές μας σίγουρα δε θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ αποκαλύψεις για λόγια ή κινήσεις πίσω από την πλάτη μας μπορεί να μας στενοχωρήσουν. Από την άλλη, ας είμαστε προετοιμασμένοι για δυσάρεστες ειδήσεις, ζημιές που δεν επιδιορθώνονται αλλά και ατυχήματα, όπως επίσης και μια αναμνήσεις ή βιώματα του παρελθόντος που θα ξαναθυμηθούμε και θα μας χαλάσουν τη διάθεση.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροιαν δεν κρατήσετε μια αυστηρή στάση για να τελειώσετε με τα κακώς κείμενα, πολύ σύντομα θα τα ξαναβρείτε μπροστά σας. Μπορεί να στενοχωρήσετε, αλλά είναι προτιμότερο από το να στενοχωριέστε συνέχεια.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύεςοικονομικά και ερωτικά τα πράγματα δεν πάνε καλά, γι’ αυτό και καλείστε επειγόντως να πάρετε αποφάσεις ή να κάνετε κινήσεις όχι μόνο για να λύσετε τα τωρινά προβλήματα, αλλά κι αυτά που θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved