Ζώδια Σήμερα 22/07: Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 22/07: Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 22 Ιουλίου

Ο Ήλιος περνάσήμερα στον Λέοντα, κάνοντάς μας να νιώσουμε πιο ζωντανοί, γεμάτοι ενέργεια και δημιουργική διάθεση. Θέλουμε να τολμήσουμε να κάνουμε καινούργια πράγματα, να κερδίσουμε την εκτίμηση και την αποδοχή των άλλων και να προσφέρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα τα περισσότερα και τα καλύτερα.

Την ίδια μέρα περνά και η Αφροδίτη στην Παρθένο να επιδείξουμε πρακτικότητα και αυτοσυγκράτηση. Θα τα περάσουμε όλα από κόσκινο, θα κρίνουμε, θα συγκρίνουμε και να βγάλουμε το… πόρισμά μας, χωρίς να παρασυρόμαστε από συναισθήματα. Θα γίνουμε πιο παρατηρητικοί, θα δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε σωστή διάκριση.

Όλα αυτά όμως δε θα γίνουν αμέσως… γιατί μόλις μπει στην Παρθένο θα κάνει μια αντίθεση με τον Δία στους Ιχθύς, όπου ενδεχομένως να κυριαρχήσει η επιπολαιότητα και η ανωριμότητα, να μην μπούμε καν στη διαδικασία να ψάξουμε το οτιδήποτε, να κάνουμε βιαστικές επιλογές (κυρίως όσον αφορά στα ερωτικά ή τις αγορές μας, αφού θα μας γεμίσουν προσδοκίες και υποσχέσεις) και δεν αποκλείεται να χρυσοπληρώσουμε κάτι ή να αφιερώσουμε τον χρόνο μας σε άτομα που δεν αξίζουν τελικά τον κόπο.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντεςμην επιτρέψετε στις δυσκολίες να σας ρίξουν το ηθικό. Εσείς είστε γεννημένοι για μεγάλα πράγματα. Υψώστε το παράστημά σας, δείξτε τόλμη και αποφασιστικότητα και γίνετε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της περιόδου.

Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοιοι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε είναι πολλές, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αλλά μέσα από αυτές θα αποδείξετε τη δύναμη και τις ικανότητές σας, ακόμα και τις ηγετικές!

Καρκίνοι, Αιγόκεροι,Κριοί και Ζυγοί, στα ερωτικά και στα οικονομικά χρειάζεται να επιδείξετε μεγαλύτερο θάρρος και αποφασιστικότητα. Κάντε μια απόπειρα και ενδεχομένως να βγείτε πολλαπλά κερδισμένοι.

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, οι υπερβολές, η ανωριμότητα, αλλά και οι απαιτήσεις στο επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον σας ή τη σχέση σας φαίνεται να σας ξεπερνάνε και δεν ξέρετε τι και ποιον να πρωτομαζέψετε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved