Ζώδια Σήμερα 19/07: Με πνεύμα απρόθυμο

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 19/07: Με πνεύμα απρόθυμο

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 19 Ιουλίου

Σήμερα, θα είμαστε κάπως όσα πάνε κι όσα έρθουν, καθώς η Σελήνη στον Τοξότη κάνει τετράγωνο με τον Δία στους Ιχθύς, που όσο να πεις δεν είναι και η ιδανική μέρα για δουλειά και υποχρεώσεις. Τυχεροί όσοι είναι αδειούχοι που μπορούν να διασκεδάσουν, να φάνε, να πιουν, να αστειευτούν και να χαλαρώσουν, κάνοντας τα λιγότερα, χωρίς άγχος και πίεση, γιατί οι υπόλοιποι μάλλον θα προσπαθήσουν να «πνίξουν» αυτά τα συναισθήματα, όχι με τα καλύτερα αποτελέσματα. Θα είναι πολύ δύσκολο να συμμαζέψουμε το πνεύμα μας, που θα ταξιδεύει αλλού και να μη φτάσουμε στο σημείο έντονης βαρεμάρας, όμως η αλήθεια είναι ότι δε θα έχουμε και τύψεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Ιχθύες, Δίδυμοι και Παρθένοι, αν είστε σε διακοπές, καλά να περάσετε, αρκεί να μην το παρακάνετε με υπερκατανάλωση και καταχρήσεις. Αν δεν είστε, αποφύγετε να καταπιαστείτε με οτιδήποτε είναι σοβαρό ή απαιτεί κόπο γιατί δε θα τα καταφέρετε. Η μέρα θέλει πιο light καταστάσεις.

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι, οικονομικά και ερωτικά ευνοείστε, αρκεί να κρατήσετε τον έλεγχο και μην επιδοθείτε σε αλόγιστες σπατάλες και καταχρήσεις.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved