Ζώδια Σήμερα 13/07: Η καρδιά φλέγεται

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 13/07: Η καρδιά φλέγεται

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 13 Ιουλίου

Σήμερα, Αφροδίτη και Άρης συναντιούνται στον Λέοντα, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη, προσφέροντάς μας ευκαιρίες για καινούργιους έρωτες και καρδιοχτύπια, που δεν αποκλείεται να τα βρούμε παντού, αρκεί να κυκλοφορήσουμε και φυσικά να είμαστε ανοιχτοί σε κάθε προοπτική. Επίμονο φλερτ, διεκδίκηση, πικάντικα υπονοούμενα, παιχνίδια του μυαλού, ακόμα και η δημιουργία ενός καυτού, καλοκαιριάτικου ειδυλλίου είναι πιθανά και βέβαια όλα αυτά δε θα τα χαρούν μόνο οι ελεύθεροι! Όσοι έχουν σχέση θα νιώσουν τα αισθήματά τους να αναζωπυρώνονται, καθώς θα ξαναθυμηθούν τι τους ενώνει με τον άνθρωπό τους, οπότε θα πάρει φωτιά το κρεβάτι τους!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, η έλξη σας είναι ακαταμάχητη, το ενδιαφέρον για το άτομό σας έντονο και αρκεί ένα βλέμμα ή μια κίνησή σας για να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Κι αν δεν το έχετε βρει ακόμα, σήμερα... κληρώνει.

Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι , είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με ζήλεια, κατηγορίες και ανταγωνισμούς, αλλά όπως θα εμφανιστούν έτσι θα εξαφανιστούν, αρκεί να μην δώσετε στα πράγματα μεγαλύτερες διαστάσεις και κολλήσετε σε λεπτομέρειες χωρίς ουσία.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, κυκλοφορήστε, εκφράστε ό,τι νιώθετε, δείξτε τα αισθήματά σας, διεκδικήστε το πρόσωπο που θέλετε. Το πιο πιθανό είναι κάθε προσπάθειά σας να στεφθεί με επιτυχία.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved